Imponert over hvordan laget snudde kampen

Kapteinen synes Liverpool var strålende i store deler av kampen mot AC Milan.

16. sep 2021 kl 08.41Jens Bessesen

– En god kamp. Det var en berg-og-dal-bane-kamp og jeg er sikker på den var gøy å se på for nøytrale. Det var flott å ha supportere tilbake på en Europa-kveld på Anfield, og kampen ble flott til slutt, sier Jordan Henderson etter den herlige 3-2-seieren over AC Milan. 

Kapteinen ble matchvinner og sier det var veldig fint å være målscorer igjen. Han ble også belønnet med bestemannsprisen fra UEFA. Han mener laget stort sett spilte veldig bra.

– Mesteparten var veldig bra, men vi hadde den perioden mot slutten av første omgang der vi ikke var helt på. Så vi gikk inn til pause litt skuffet over at vi lå under, sier han.

Snudde

I pausen handlet det om å omstille og gjøre det man hadde gjort så bra i starten av kampen.

– Guttene kom ut og leverte ekstremt bra i andre omgang, og vi klarte å finne en vei til seier, så totalt sett må vi være strålende fornøyd, sier han.

Liverpool topper nå gruppen ettersom det ble målløst i kampen mellom Atletico Madrid og Porto. 

– Det er viktig å få poeng tidlig, spesielt på hjemmebane, så det må vi være fornøyd med. Vår prestasjon var veldig god i 70-75 minutter, så vi må bare lære hva som skjedde i de 10-15 minuttene og sørge for at det ikke skjer for ofte, for da blir man straffet, sier han.

Henderson er imponert over motstanderen AC Milan.

– Et godt lag med gode spillere, som var kapable til å straffe oss da vi hadde en dårlig periode. Men jeg må si våre gutter reagerte veldig bra etter pause. Vi holdt det gående og kjempet og fant de to målene som skulle til for å vinne. Totalt sett er jeg veldig fornøyd, sier Henderson.