Spillerbørsen og folkebørsen etter 3-2 mot MilanAngrep bakfra da forsvarsprofiler markerte seg

Hele laget i angrep skapte mye godt angrepsspill, da Liverpools spillere leverte mange gode prestasjoner mot den gamle rivalen Milan.

Alisson Becker7

Kunne han ha vært kjappere nede på 1-1 scoringen? Hadde lite å gjøre, men måtte likevel se to mål bak seg. Virket våken da gangene Milan fikk til kontringsforsøk og hadde noen gode utrusninger

Trent Alexander-Arnold8

Trent var strålende framover og en stadig trussel for Milan. Rommet han etterlot utnyttet imidlertid italienerne med to mål på hans side rett før pause. Likevel nok en toppkamp av høyrebacken.

Joe Gomez7

Hadde det ganske lenge komfortabelt ved siden av Matip, men hadde en liten tendens til å komme i litt feil posisjon de få gangene Milan truet. Vil nyte godt av denne gjennomkjøringen framover.

Joël Matip8

Store Joel var sjef i de bakre rekker, selv om 2-2 og noen få minutters kollaps henger litt ved. God framover også, enten ved forseringer eller headinger fra corner. Tok ekstra ansvar med sjefen van Dijk ute, og i hard konkurranse er han vår man of the match.

Andy Robertson8

Initiativrik og aktiv ute på venstrekanten, og bidro til at angrep fra backene nærmest smadret Milan spillemessig den første halvtimen. Kanskje Liverpools beste før pause.

Fabinho8

Ble litt «tung» på returløpet i forkant av utligningen til Milan, som var litt synd i en kamp hvor han i lange perioder eide rommet foran Liverpools sentrale forsvar.

Jordan Henderson7

Solid jobb igjen av kapteinen, selv om han nok har litt å gå på for å finne den aller beste matchformen. Var litt tung i steget i noen situasjoner, før han banket inn 3-2 målet!

Naby Keita8

Var til dels Hendo på speed, da han var mye involvert i Liverpools midtbanedominans, spesielt før pause. Enda et lite steg framover i en alt i alt lovende sesongåpning for Keita. Kan det bli han som tar over for Harvey Elliott?

Diogo Jota7

Var plassert ute på venstrekanten og det fungerte lenge bra sammen med Andy Robbo. Ble litt mer borte etter hvert og kom til få avslutninger til ham å være i denne kampen.

Divock Origi7

Den store spissen var full av adrenalin fra starten og gjorde mye positivt spesielt det første kvarteret. Og så vippet han ballen fram til Mo Salah for 2-2. En drøy times arbeid som nok overgikk forventningene til mesteparten av røde fans.

Mohamed Salah7

Aktiv, farlig, et par bra avslutninger som ikke gikk inn, og et grusomt straffespark – før pause. Rettet opp en god del med utligningen tidlig i 2. omgang.