– Vi må ta med oss selvtillit fra dette inn mot City-kampen

Fabinho ser frem mot søndagens storkamp på Anfield.

29. sep 2021 kl 21.10Arild Skjæveland

Samtidig som Liverpool hadde en stor kveld i Portugal, og nå har full pott i gruppe B av Champions League etter 5-1 borte mot Porto, hadde Manchester City en tøff bortekamp mot Paris Saint-Germain.

City hadde ballen mest, og hadde klart flest avslutninger, men endte likevel med å tape 2-0 i en kamp der Lionel Messi scoret sitt første mål for sin nye klubb.

Søndag kveld skal Jürgen Klopp og Pep Guardiolas lag igjen møtes på Anfield. Fabinho mener at de røde vil ta med seg selvtillit fra det som skjedde på Estadio do Dragao.

– En slik prestasjon gir oss mer selvtillit for fremtiden. Den neste kampen er mot Manchester City på Anfield, så vi vet at det vil bli en veldig god atmosfære, sier Fabinho til Liverpoolfc.com

– Det er kamper som det alle spillere ønsker å spille. Vi må bare spille vårt spill, gi alt, og så vet vi at vi har supporterne i ryggen, sier brasilianeren videre.

Forventer ikke en så stor seier mot Porto

Liverpool var favoritter før kampen, men Fabinho forventet ikke at det skulle bli en så stor seier.

– Det var en veldig viktig seier. Jeg tror ikke vi forventet å score fem mål, men det var veldig viktig. Vi skapte mange sjanser, scoret fem, og kunne ha scoret flere. I denne gruppen er det veldig viktig å starte med to seire, sier klubbens nummer 3.

– Vi spilte med stor intensitet, og spillerne som kom inn holdt også oppe rytmen, intensiteten og kvaliteten, så det var veldig viktig for oss at spillerne scoret i kveld. Vi scoret fem, og kunne holdt nullen i tillegg, men Porto har også gode spillere og et godt lag. En viktig seier for å holde på rytmen.

– Det er viktig å toppe denne gruppen, som er veldig tøff, i tillegg til å ligge på toppen i Premier League. Vi har ingen enkle kamper, og må alltid være klare for å spille på vår måte, med intensitet og kvalitet. Det var en tøff kamp mot Brentford i forrige uke, og en tøff kamp her, men vi hadde høy intensitet. Vi må bare fortsette på vår måte, og forhåpentligvis med å vinne kamper, sier han.

Liverpool - Manchester City spilles søndag kl. 17.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.