Bekrefter salg av Morgan Boyes

Boyes fortsetter karrieren i Skottland.

Liverpool FC bekrefter at Morgan Boyes er solgt til den skotske Premiership-klubben Livingston.

Den walisiske U21-landslagsspilleren har vært fast for Liverpools U23-lag, og var med på å vinne FA Youth Cup i 2019.

Forrige sesong var han lånt ut til Fleetwood Town.

Boyes fikk to førstelagskamper for Liverpool. Debuten kom i kvartfinalen i ligacupen i desember 2019 – før han fikk sin andre kamp da de røde stilte med tidenes yngste lagoppstilling mot Shrewsbury Town i omkampen av FA-cupens fjerde runde i februar 2020. En kamp som kommer til å få mer oppmerksomhet i dagene som kommer før det neste møtet mellom klubbene.

Mange tilbud

Livingston er nummer åtte i den skotske toppdivisjonen, og hadde Adam Lewis på lån frem til en skade ødelagte for sesongen i oktober.

Manager David Martinsdale sier at Boyes hadde mange tilbud i januar.

– Jeg er glad for å få signaturen til Morgan, som hadde mange tilbud i sør. Forholdet vårt med Liverpool har virkelig vært til hjelp for å få Morgan opp til oss i Livingston. Han er en ung spiller med enormt potensiale for utvikling, og jeg tror vi kommer til å være bra for hverandre, sier Martinsdale om 20-åringen.

– Jeg har snakket med flere i støtteapparatet i Liverpool og Fleetwood, der Morgan var på lån, og alle snakket veldig varmt om ham og om potensialet hans. Morgan kommer for å møte spillerne veldig snart, og jeg gleder meg til å jobbe med spilleren og se nøye på ham på trening.

Spilleren selv har lagt ut denne meldingen på sin Twitter-konto:

Boyes blir Liverpools andre salg for dagen. Tidligere i dag bekreftet klubben at 22 år gamle Tony Gallacher går permanent til St. Johnstone. Det er ikke oppgitt noen overgangssum, men det er ingen grunn til å tro at det er snakk om store summer.