Den tidligere Liverpool-spissen scoret to utrolige mål – men ingen av de ble stående da laget hans tapte 7-0

Harry Wilson fikk langt mer å juble for enn Andy Carroll, da de to tidligere Liverpool-angriperne møttes i Championship.

Andy Carroll spiller denne sesongen for Reading, som sliter i Championship. 33-åringen ble i fjor sommer frigitt fra Newcastle United, og gikk lenge klubbløs.

Som Liverpool-spiller tjente han 80.000 pund i uka. I Reading er det langt fra like lukrativt. Carroll har signert på en korttidskontrakt som gir ham 1000 pund i uka

Reading sliter i Championship, og tok tirsdag kveld imot Harry Wilson og Fulham. Fulham kjemper om opprykk, og er et av tre lag som akkurat nå ser ut til å kjempe om de to direkte opprykksplassene. De to andre er Bournemouth og Blackburn.

7-0 - men for noen scoringer!

Liverpool solgte Harry Wilson til Fulham for 12 millioner pund i fjor sommer, og denne sesongen har han ni mål og ti målgivende så langt på 22 kamper.

Da Fulham knuste Reading 7-0 (!) i går kveld, bidro han med to mål og to målgivende. Men selv om Wilson var banens store spiller, var det ikke han som ble det store samtaleemnet etter kampen. Det var det Andy Carroll som ble.

Først med en brassesparkvariant, som ble annullert for offside. Bare minutter etterpå tok han ballen på brystet og banket til på hel volley bort i det lengste krysset bak en sjanseløs Marek Rodak i målet.

Dessverre var han offside også med den andre scoringene, og ingen ble stående…