Kontraktsforhandlingene fortsetter– Det er mye som må vurderes. Noe fra klubbens side, noe fra spillerens side, og mye fra agentens side

Jürgen Klopp snakker om Mohamed Salahs kontraktssituason.

Etter noen rolige uker, har Mohamed Salahs kontrakt blitt det store samtaleemnet igjen. Det blusset skikkelig opp igjen etter at GQ-Magazine publiserte et intervju de har gjort med 29-åringen.

Selve intervjuet ble gjort i november, men der gjentar Salah at han ønsker å bli i Liverpool, men at det ikke er opp til ham. Jürgen Klopp har fått spørsmål om situasjonen på de siste pressekonferansene, og insisterer på at det ikke er noe problem.

– Jeg vet ikke hva jeg kan si i tillegg til det jeg allerede har sagt. «Hva er problemet?»… Jeg vil ikke si at det er et problem, om jeg skal være ærlig. Dette er samtaler, sa Klopp på den lukkede delen av fredagens pressekonferanse.

Ikke gjort over natten

Liverpool og Salah har nå forhandlet lenge. Klubbens toppscorer og beste spiller har 18 måneder igjen av kontrakten.

– Dersom to store selskaper prøver å bli enig der ute i det vanlige liv, og i forretninger, så er det ikke noe som er gjort over natten, sier Klopp.

– Det er en stor kontrakt. Det er ikke som å kjøpe seg en ny smarttelefon der du bare signerer på noe og så er det gjort. Det er mange ting en må vurdere. Noe er fra klubbens side, noe er fra spillerens side, og mye er fra agentens side. Sånn er det, det er ikke noe mer enn det.

I kveld spiller Salah og Egypt en kamp i Afrikamesterskapet de må vinne. Den er mot Guinea-Bissau, med avspark kl. 20.00. Kampen vises på V Sport 1.