– Forrige gang var vi for sløve på dødballer imot. Det kan vi ikke være denne gang

Jürgen Klopp om hva han forventer fra Brentford på søndag.

Det nærmer seg ny kamp, og denne gang er Brentford moststander i Premier League.

Liverpool har faktisk ikke vunnet en ligakamp siden 3-1-seieren over Newcastle for snart en måned siden, og er nødt å vinne søndagens kamp for å henge med i toppen av Premier League.

– Vi forventer at vi må kjempe. Brentford er et lag som har en spesifikk måte de spiller på, og spesielt mot oss. De har spilt veldig direkte, sa Jürgen Klopp på sin pressekonferanse før kampen.

Da lagene møttes i starten av sesongen endte det 3-3, i en kamp som nok var morsommere for nøytrale supportere enn for oss som holder med Liverpool.

– Keeperen deres den dagen var playmakeren. Det var mange lange baller, og vi slet med å forsvare oss mot disse. Det ble for mange andreballer for Brentford. Målene de scoret burde vært unngått, dersom jeg husker riktig. Vi har ikke gjort analysen ennå, og skal gjøre den de neste ukene. På dødballer var vi litt sløve, og på et eller annet vis fikk de ballen i nettet, så det er ikke måten å gjøre det på, sier Klopp.

Imponert over Brentford

Brentford er nummer 13 i Premier League, men foreløpig ser det veldig trygt ut for fornyet kontrakt i Premier League. Lagene har riktig nok ikke spilt like mange kamper, men det er 12 poeng ned til Burnley og Newcastle under streken.

– Vi må være på alerten, og være helt klare. De har noen spesielle dødballer, og vil trolig spille direkte. De har gjort det strålende i sin første sesong i Premier League, og det er veldig imponerende, sier Klopp.

– Thomas Frank gjør en glimrende jobb der. Stallen er så bra satt sammen, med interessante spillere og måten de ønsker å spille på. Det er så mange ting som stemmer der, så vi må være klare for det. Men jeg håper at vi kan spille mye bedre enn det vi gjorde i den første kampen, og at vi kan bruke Anfield til vår fordel. Det vil være til hjelp.

Kamp nummer 350

Søndagens kamp blir den 350. kampen Jürgen leder de helrøde.

– Jeg er veldig stolt over det vi har oppnådd her så langt, men det er ikke slik at jeg har tenkt over det. Det er bare den neste kampen, og den er veldig avgjørende, sier han.

– Når du er manager her, med alle turneringene, så forventer alle, inkludert oss selv, at vi skal vinne den neste kampen. Det er oppgaven, men det går fint, for det er en fantastisk klubb. Jeg er veldig glad for den tiden jeg har vært her så langt, og jeg håper å nyte de neste årene også. Alt er bra, men disse tallene er ikke viktig for meg.

Liverpool - Brentford spilles søndag kl. 15.00, og vises på TV 2 Sport Premium.