Hevder Liverpool har færre enn 10 førstelagsspillere tilgjengelig

Lite er kjent om det siste smitteutbruddet i Liverpool. Ifølge The Mirror er det nå veldig tynt i rekkene.

Liverpool fikk godkjent forespørselen om å utsette torsdagens semifinale mot Arsenal, etter at et smitteutbrudd gjør at treningsfeltet er stengt og klubben sliter med å stille lag.

U18-lagets kamp er også utsatt, og ifølge David Lynch sin spalte her på liverpool.no, har det også vært et utbrudd på akademiet. 

Liverpool har gitt fra seg fordelen med å ha hjemmekamp sist, og semifinalene mot Arsenal skal nå spilles på Anfield 13. januar, og Emirates Stadium 20. januar. 

Færre enn ti spillere tilgjengelig

David Maddock har fulgt Liverpool FC for The Mirror i en årrekke. Maddock hevder at situasjonen i Liverpool etter det siste smitteutbruddet er veldig kritisk. 

Han skriver at det er færre enn 10 førstelagsspillere tilgjengelig for øyeblikket.

Både manager Jürgen Klopp og assistentmanager Pep Lijnders har testet positivt, og sitter i isolasjon. Det gjør også Alisson Becker, Joel Matip og Roberto Firmino. Sadio Mané, Naby Keita og Mohamed Salah er i Kamerun for å spille Afrikamesterskapet.

I tillegg er spillere som Nathaniel Phillips, Thiago Alcantara, Takumi Minamino, Divock Origi og Harvey Elliott skadet.

Med de vi vet om, er det 11 spillere som er utilgjengelig. Det har blitt rapportert at det har vært positive tilfeller i førstelagstroppen, men vi vet så langt ikke hvem det er snakk om.

Liverpools neste kamp er mot Shrewsbury på søndag kl. 15.00.