Folkebørsen etter Liverpool - Shrewsbury: Leserne lot seg imponere i cupkampen

Leserne har lagt seg på et høyere nivå enn spillerbørsen etter seieren over Shrewsbury.

På karakteren til hele ni av tolv spillere har folkebørsen lagt seg på et høyere nivå enn spillerbørsen til Liverpool.no etter kampen mot Shrewsbury søndag. De røde vant 4-1 etter mål av Kaide Gordon og Roberto Firmino i tillegg til en dobbel fra Fabinho. Dermed er Jürgen Klopps lag klare for fjerde runde, der Cardiff blir motstander.

Hele forsvarsrekken i tillegg til keeper Caoimhin Kelleher ligger med et høyere snitt på folkebørsen enn de fikk på spillerbørsen. Conor Bradley var ifølge både leserne og liverpool.no best i den bakre femmer, med et snitt på 7,11 på folkebørsen og karakter 7 på spillerbørsen.

De om lag 900 leserne som har stemt har sagt seg enige med spillerbørsen i at det var Fabinho som var Liverpools beste spiller. Tomålsscoreren fikk 7 på spillerbørsen og har fått et snitt på 7,72 på folkebørsen. Med det er han også spilleren med størst sprik mellom karakteren på spillerbørsen og folkebørsen.

Leserne er også enige med liverpool.no om hvem som var hjemmelagets svakeste spiller. Max Woltman fikk 4 på spillerbørsen og 4,4 på folkebørsen. Woltmans erstsatter Takumi Minamino var ikke mye mer populær. Han fikk 6 på spillerbørsen men bare 5,33 på folkebørsen. Japaneren er dermed en av bare tre spillere som får et lavere snitt på folkebørsen enn det de fikk på spillerbørsen.

Folkebørsen

Her kan du se folkebørsen etter Liverpool - Shrewsbury i tillegg til karakterene som ble gitt på spillerbørsen.

Caoimhin Kelleher

Folkebørsen 6,68 (909 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Tidsnok ute på et farlig gjennomspill mot Udoh, men det blåses uansett for offside. Viktig redning på overtid i første omgang, etter at han selv hadde bokset ballen ut i farlig område. Våken på et svakt tilbakespill fra Virgil van Dijk tidlig i annen omgang. Nær ved å rote det til for seg selv i sluttminuttene.

Conor Bradley

Folkebørsen 7,11 (909 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Offensiv, og slår en rekke gode innlegg. Blir alt for passiv på innlegget i forkant av at gjestene tar ledelsen. Flott assist til 1-1. Strålende takling ute ved sidelinja på overtid i første omgang. Flott innlegg i forkant av 3-1.

Ibrahima Konaté

Folkebørsen 6,15 (902 stemmer)

Svak heading fra god posisjon på Robertson-frispark tidlig i kampen. Franskmannen er passiv og klarer ikke å holde styr på Udoh når gjestene tar ledelsen. Upresis når han går på et raid etter en snau time. Får en slags assist på Firminos mål.

Virgil van Dijk

Folkebørsen 6,48 (895 stemmer)

Rolig med ballen i beina. Header et frispark over midtveis i første omgang. Involvert i duellen der det handses i feltet, og vertene får straffe. Har et svakt tilbakespill tidlig i annen omgang, men Kelleher er heldigvis våken.

Andy Robertson

Folkebørsen 6,26 (880 stemmer)

Full av energi etter suspensjonen på tre kamper. Herlig innlegg som Dixon-Bonner burde scoret på tidlig i andre omgang. Fikk det som ut som en ekkel skade i høyre ankel i sluttminuttene.

Fabinho

Folkebørsen 7,72 (903 stemmer) Folkets beste Største sprik
Liverpool.nos vurdering 7 Liverpools beste

Sterk i kroppen, og god til å skjerme ball. Knalltøff i duellene. Scorer på et meget godt straffespark. Var generalen på midten, men slurver og forærer gjestene en overgang etter 77 minutter. Blir tomålsscorer når han banker ballen opp i nettaket på overtid.

Tyler Morton

Folkebørsen 7,15 (889 stemmer)

En tidlig feilpasning ga en Shrewsbury-overgang. Mye involvert som den ballsentralen han er. Ropte på straffespark uten å få gehør etter en times spill. Har et skuddforsøk som går til corner midtveis i andre omgang. Herlig teknikk når han tar seg inn i feltet mot slutten av kampen.

Elijah Dixon-Bonner

Folkebørsen 5,99 (881 stemmer)

Ballsikker. Får en kjempesjanse tidlig i andre omgang, men ble nektet sitt første mål for Liveprool takket være en kjemperedning av Shrewsburys keeper.

Kaide Gordon

Folkebørsen 7,05 (896 stemmer)

Roper på straffe etter et snaut kvarter, men får ikke det. Har Liverpools første gode avslutning etter 20 minutter. Et lavt skudd som keeper slår til corner. Bevarer roen i feltet, vender og setter ballen lavt i mål foran The Kop. En vakker scoring til 1-1, og dermed blir han den neste yngste målscoreren i Liverpools historie og klubbens yngste målscorer i FA-cupen.

Curtis Jones

Folkebørsen 6,31 (893 stemmer)

Livlig start, der han skapte mye trøbbel for gjestene. Har et ufarlig skudd over etter drøye halvtimen. Mye involvert, og var en drivkraft i de fleste angrepene til de røde.

Max Woltman

Folkebørsen 4,4 (861 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 4

Er heldig som ikke får et tidlig gult kort, når han er alt for sent inne i Leahy. Blir litt for ubesluttsom, og ble byttet ut i pausen.

Takumi Minamino

Folkebørsen 5,33 (866 stemmer)

Inn for Woltman foran andre omgang. Søkte mye ballkontakt, og var mye mer involvert i spillet enn tenåringen han erstattet.

Roberto Firmino

Inn for Dixon-Bonner etter 64 minutter. Prøver å finne kreative løsninger for å ta seg gjennom et defensivt gjestelag. Scorer 3-1 med brasiliansk magi.