City dundrer videre, og Chelsea og Newcastle har også kommet i siget

Manchester City har inntatt toppen av Premier League-tabellen foran Liverpools bortekamp mot Arsenal søndag.

Manchester City - Southampton 4-0

Manchester City virker nærmest overvinnelige en drøy uke før de skal gjeste Anfield, og banket i dag Southampton 4-0. Scoringer av Cancelo og Foden før pause, og Mahrez og Haaland etter pause, gjenspeilet kvalitetsforskjellen på de lyseblå og gjestene fra sydkysten.

Seieren førte City forbi Arsenal på tabellen, og Pep Guardiolas mannskap har nå et forsprang på to poeng ned til The Gunners foran Liverpools besøk på Emirates søndag ettermiddag.

Chelsea - Wolverhampton 3-0

Chelsea har også kommet i siget, og er oppe på 4. plass etter å ha slått Wolves 3-0. Dermed har de et forsprang på seks poeng til Liverpool på tiendeplass med en kamp mer spilt.

Havertz ga blåtrøyene ledelsen tre minutter på overtid i første omgang, før Pulisic og Broja punkterte kampen i andre omgang.

Newcastle - Brentford 5-1

Newcastle er også i ferd med å få avkastning på sine investeringer, og slo i dag Brentford enkelt 5-1 hjemme på St James Park. Dermed er skjærene oppe på femptelass, fire poeng foran Liverpool med to kamper mer spilt.

Bruno Guimaraes gorde to mål, mens Murphy, Almiron og et selvmål av Pinnock sørget for at poengene ble igjen i nordøst. Toney gjorde Brentfords mål da han reduserte til 2-1 på et straffespark ni minutter etter pause.

Bournemouth - Leicester 2-1

Bournemouth snudde kampen mot Leicester, etter å ha blitt liggende under etter bare ti minutters spill. Daka satte inn gjestenes ledermål.

Scoringer av Billing og Christie med bare fire minutters mellomrom midtveis i andre omgang snudde kampen.

Resultatet førte Bournemouth foran Liverpool på tabellen. Sydkystklubben har nå tolv poeng på ni kamper, og ligger dermed to poeng foran Liverpool med to kamper mer spilt.