Doak avgjorde for formsterkt U21-lag

Liverpool U21 vant «mini-derbyet» mot Everton i Premier League 2.

Liverpool U21 - Everton U21 2-1 (1-1), Kirkby: Etter at U18-laget vant 3-2 tidligere på dagen var det press på Barry Lewtas sitt U21-lag om å følge opp med tre poeng da de fikk besøk av byrival Everton til «mini-derby» på Liverpools akademi.

Etter en tidlig kalddusj ble det dobbel rød jubel i Kirkby i ettermiddag.

Stanley Mills ga bortelaget ledelsen etter bare åtte minutter, men Jake Cain utliknet for Liverpool etter en snau halvtime. 1-1 stod seg til pause.

I andre omgang var det Liverpool som skapte de fleste sjansene og de fikk uttelling da 16-åringen Ben Doak scoret snaut 20 minutter før slutt.

U21-laget er i god form i Premier League 2 og står nå med 16 poeng på ni kamper. Det holder ikke til mer enn en foreløpig sjetteplass, men det er bare to poeng opp til serieleder Crystal Palace.

Nykommer Calvin Ramsay spilte første omgang på Liverpools høyreback og har fått verdifull kamptrening denne uken etter å ha kommet inn som innbytter og scoret i Papa John's Trophy i midtuken.