Måtte ta til takke med uavgjort etter straffebom

U21-laget kunne tatt en sterk seier.

Liverpool U21 - Arsenal U21 1-1 (0-1), Premier League 2, Kirkby: Liverpools U21-lag tok imot sterke Arsenal U21 til dyst på akademiet i Kirkby lørdag, og det ble en spennende batalje i Premier League 2. 

Liverpool, med Caoimhin Kelleher og Stefan Bajcetic fra start, slet i første omgang da bortelaget dominerte. Gjestene fra London fikk uttelling for sin dominans da Joel Ideho scoret tre minutter før pause. 

Etter hvilen reiste imidlertid de røde seg og tok over kampen. etter hvert skulle de også få lønn for strevet. 71 minutter var gått da Harvey Blair satte inn utlikningsmålet. 

Åtte minutter senere fikk Barry Lewtas sine gutter en gylden mulighet til å avgjøre kampen da dommeren pekte på straffesparket, men den solide venstrebacken Luke Chambers klarte ikke sette ballen i mål. Dermed ble det poengdeling. 

U21-laget til Liverpool har fått en ok start på sesongen med ti poeng fra sju kamper. De ligger på sjetteplass og har syv poeng opp til serieleder Crystal Palace. 

Følgende lag startet lørdagens kamp: 

Kelleher - Mabaya, Norris, Jonas, Chambers - Frauendorf, Bajcetic, Stephenson - Blair (Kelly 74), Stewart, Clark (Musialowski 61).