Arthur Melo startet sin første fotballkamp på 129 dager da Liverpool U21 slo Leicester

Arthur Melo, Fabio Carvalho, Nat Phillips og Stefan Bajcetic fikk viktig matching for Liverpool U21.

Layton Stewarts andre mål for sesongen i Premier League 2 var nok til å sikre Liverpool U21 seieren i kveldens bortekamp mot Leicester.

Stewart, som ikke har scoret i U21-serien siden uavgjortkampen mot Brighton i august, gjorde kampens eneste mål etter 33 minutter, og sikret dermed de røde sesongens andre ligaseier.

Forsvarer Luke Chambers var arkitekten bak scoringen, med den målgivende pasningen. Chambers imponerte både i forsvar og i angrep i denne kampen.

Stewart hadde sjansen til å bli tomålsscorer i det 74. minutt, men klarte ikke å doble ledelsen da han fikk sjansen fra straffemerket.

Ekstremt sterk startoppstilling

Manager Barry Lewtas kunne mønstre en ekstremt sterk startellever i Leicestershire, takket være at førstelagets kamp mot Chelsea i helgen ble avlyst, og fordi førstelaget nå ikke har kamp igjen før 1. oktober på grunn av de kommende landskampene. 

Derfor startet nysigneringen Arthur Melo kampen sammen med Jake Cain og 17 år gamle Stefan Bajcetic på midtbanen. Sistnevnte fikk sin Champions League-debut for Liverpool mot Ajax tirsdag kveld. 

Melo spilte hele kampen, og fikk gult kort på overtid. Dette var hans første kamp fra start på 129 dager, noe som vil gjøre underverker for formen hans. 

Fabio Carvalho startet også kampen, og spilte sammen med Bobby Clark og Stewart i angrepsrekka. 

Midtstopper Nat Phillips, som ikke har fått spilletid for førstelaget siden kampen mot Crystal Palace i august, var også å finne i startoppstillingen. Her ledet han en forsvarsrekka som også bestod av ungdommene Luke Chambers, Lee Jonas og Isaac Mabaya, og sørget for at U21-laget holdt buret rent for bare andre gang denne sesongen.

U21-laget skal i aksjon igjen på tirsdag, når de reiser til Crown Oil Arena for å spille mot Rochdales førstelag i Papa John's Trophy. Førstelagsspillerne som ikke er opptatt med landskamper kan også få sjansen mot League Two-klubben.

Liverpools lag mot Leicester: Davies; Mabaya, Phillips, Jonas, Chambers; Bajcetic (Stephenson 90), Arthur, Cain (Corness 90); Carvalho, Clark (Norris 82), Stewart (Blair 82)

Ubenyttede reserve: Kelly