Har bedt om å få spille for U21-laget

Arthur Melo trener knallhardt mens resten av førstelagstroppen har fått noen fridager.

Liverpool har ikke kamp igjen før 1. oktober på grunn av Dronning Elisabeths bortgang, og Arthur Melo gjennomfører sin egen lille preseason mens de øvrige førstelagsspillerne har fått noen dager fri, melder Simon Jones i Daily Mail.

Melo har fått et individuelt tilpasset treningsprogram, og kjører harde økter ved AXA Training Centre. 

Jones melder at brasilianeren også har spurt om å få spille for Liverpools U21-lag, som møter Leicester på bortebane klokken 18.00 i kveld. Midtbanespilleren ønsker å komme i toppform så fort som mulig, for å matche nivået til sine nye lagkamerater etter at han ikke fikk noen skikkelig preseason i sommer. 

Arthur har så langt bare spilt 13 minutter med fotball for Anfield-klubben, i det stygge 4-1-tapet for Napoli i forrige uke. Liverpool betaler 3,9 millioner pund for å låne brasilianeren fra Juventus denne sesongen, og har også opsjon på å kjøpe ham for 32 millioner pund etter at sesongen er over. 

Det var Melo selv om snakket med trenerstaben, og ba om å få gjøre ekstra treningsarbeid, slik at Jürgen Klopp kan inkludere ham for fullt i sine planer fremover. Den tidligere Barcelona-spilleren innrømte at han ikke var på det nivået han ønsket å være på formmessig, og har derfor kjørt et opplegg med doble treningsøkter og ekstra styrketrening for å ta igjen det tapte fra i sommer.

Får hjelp av Alisson og Thiago

Trenerstaben til Liverpool og Jürgen Klopp skal være så godt fornøyd med innstillingen til brasilianeren at de gratulerte ham med en godt gjennomført økt tidlig i forrige uke, og oppmuntret ham til å fortsette slik. Melo skal tidlig ha forstått kravene som stilles til ham, og hvordan ting fungerer i Liverpool.

– Arthur trenger å spille fotball, og spesielt trenger han å trene mer. Det er slik det er, sa Jürgen Klopp. 

– I Juventus gikk han en lang periode uten å trene, så han trenger skikkelig lagtrening, og det gir vi ham. 

Arthur har ikke vært lenge i Liverpool, men har fått gode venner i lagkameratene Alisson Becker og Thiago Alcantara, som hjelper ham med å venne seg til sine nye omgivelser. Brasilianeren har flyttet inn i et nytt hus sammen med sin mor og far, Lucia og Ailton, broren Paulo og kjæresten Carolina Miarelli.

Nå trener han med ett mål for øyet, å få spilletid mot Brighton den 1. oktober.