Nye minutter for Arthur da U21-laget tapte mot League Two-motstand

U21-laget gikk på nytt tap i Papa John's Trophy.

Liverpools U21-lag møtte tirsdag League Two-klubben Rochdale til den andre runden i gruppespillet av sesongens Papa John's Trophy.

Kampen ga anledning til å få noen flere minutter med fotball for nysigneringen Arthur Melo. Også Stefan Bajcetic var på plass i lagoppstillingen.

Etter en liten time takket Arthus for seg og ga plass til spillende trener Jay Spearing. Samtidig kom Carter Pinnington inn for Bajcetic.

Avgjørelsen i kampen kom snaue ti minutter før slutt, da Tahvon Campbell scoret kampens eneste mål for vertene. Deretter ble Oludare Olufunwa utvist for Liverpool, før Luke Hewitson reddet det påfølgende straffesparket.

Kampen endte med 1-0, og Liverpool er dermed ute av årets Papa John's Trophy før den siste kampen i gruppespillet.