Arthur kan få mer spilletid i kveld

Brasilianeren jobber seg tilbake i kampform.

Arthur Melo hadde ikke spilt en fotballkamp siden mai da Liverpool hentet ham på lån på transfer deadline day 1. september.

Seks dager senere kom han inn og fikk sin debut i marerittkampen borte mot Napoli, der de røde lå under 1-4. Arthur erstattet Harvey Elliott og spilte de siste 13 minuttene i Italia.

Han var på benken mot Ajax. Brasilianeren har 22 kamper for landslaget, og spilte sist 30. mai i en VM-kvalifiseringskamp mot Bolivia. Det var den siste kampen han hadde spilt før overgangen til Liverpool, men i den siste landslagstroppen til Tite var han ikke med.

Trenger kamper

26-åringen spilte 90 minutter da Liverpool U21 slo Leicester på lørdag, i en kamp der også Fabio Carvalho og Nat Phillips spilte.

I kveld skal U21-laget spille ny kamp, og denne gang i turneringen EFL Trophy. Rochdale er motstander, og kampen skal spilles på Crown Oil Arena

Liverpool Echo rapporterer at Arthur, Carvalho og Phillips kan bli involvert igjen her. Det er tillatt å bruke to spillere over 21 år. Carvalho har nettopp fylt 20, så den kvoten vil i så fall tas av Arthur og Phillips.

Kampen i Rochdale har avspark kl. 20.00 norsk tid. Liverpool startet gruppespillet i EFL Trophy med å tape 1-2 borte mot Salford City i slutten av august.