Ramsay med scoring i debuten

Liverpool U21 tapte 3-2 for Accrington Stanley i Papa John's Trophy i kveld, men for Anfield-klubben var det vel så viktig at Calvin Ramsay fikk sine første minutter i helrødt, og til og med tegnet seg på scoringslista.

– Calvin er tilbake i trening med laget for fullt. Han hadde et lite tilbakeslag, og fikk en smell i ankelen, som holdt ham ut, men nå skal han spille for U21-laget sa Jürgen Klopp under sin pressekonferanse tirsdag.

Ramsay gjorde seg svært positivt bemerket som innbytter for U21-laget i kveld, og sene scoringer av høyrebacken og en annen ung skotte som kom inn fra benken, Ben Doak, sørget for litt spenning mot slutten av oppgjøret som vertene en stund ledet komfortabelt 3-0. Begge Liverpools scoringer kom på overtid i en kamp hvor det ble lagt til fire minutter.

Klopp understreket i dag at Ramsay ikke er aktuell for spill for førstelaget ennå. Til det har han gått skadet for lenge.

Da oppkjøringen skulle sparkes i gang i juli ble det oppdaget en ryggskade man ikke kjente til fra tidligere, og Ramsay hadde fremdeles til gode å trene normalt med sine nye lagkamerater, før han var ute på feltet 29. september. I kveld fikk han altså sine første minutter med kampaction på Wham Stadium i Accrington, og forhåpentligvis var dette starten på en flott Liverpool-karriere. 

Ramsay fikk en halvtime på banen i kveldens kamp i Accrington.

Tre strake tap

Dette var Liverpool U21 sitt tredje strake tap i gruppe D i Papa John's Trophy. De tapte først 2-1 for Salford City, deretter 1-0 for Rochdale, og i kveld kom altså det tredje ettmålstapet mot seniormotstand. Accrington Stanley ligger på 17. plass i League One.

Dermed endte de røde sist i gruppen, med null poeng.

Liverpools lag mot Accrington: Davies; Stephenson (Ramsay 63), Quansah, Jonas, Chambers; Bajcetic, Corness, Cain; Musialowski (Doak 68), Frauendorf (McConnell 82), Stewart

Ubenyttede innbyttere: Kelly, Miles, Koumas, Spearing