Layton Stewart med hat-trick, og mannen om erstattet ham gjorde to mål

Liverpool U21 rundspilte Wolverhampton Wanderers i Premier League 2.

(Liverpool U21 - Wolverhampton U21 5-0): Layton Stewart noterte seg for hat-trick, mens innbytteren som erstattet ham, Oakley Cannonier, gjorde de to siste målene da Liverpool U21 banket Wolverhampton U21 hele 5-0 i Premier League 2 lørdag ettermiddag. Dette var forøvrig Cannoniers to første mål for U21-laget.

Liverpool U21 er nå ubeseiret i sju kamper på rad i ligaen.

Liverpool var nær ved å ta ledelsen før fem minutter var spilt, da Jake Cain spilte fri Mateusz Musialowski, men polakkens skudd ble reddet. Litt senere fikk Musialowski et forsøk reddet på streken. Melkamu Frauendorf var også aktiv, og tvang frem en imponerende redning av Wolves sin keeper.

Liverpool tok ledelsen fem minutter før pause. Cain dro opp et angrep på høyresiden før han fant Stewart foran mål, og spissen gjorde ingen feil da han satte ballen lavt i hjørnet.

Fire mål etter pause

Stewart gjorde sitt andre for dagen da Dominic Corness fant ham på løp inn i feltet. Spissen fullført deretter sitt hat-trick, da Liverpool utnyttet en dårlig klarering, og Stewart dundret ballen i mål fra 25 meters hold.

Cannonier erstattet Stewart elleve minutter før slutt, og brukte ikke lang tid på å gjøre seg bemerket. Han scoret to mål i sluttminuttene. Det siste etter et lavt innlegg fra Clark.

Liverpools lag: Mrozek, Stephenson, Quansah, Jonas, Norris, Cain, Corness, Clark, Frauendorf (Chambers 64), Musialowski (Doak 83), Stewart (Cannonier 79).

Ubenyttede reserver: Kelly, Spearing.