En rekke nøkkelspillere usikre for Leeds

En presset Jesse Marsch møtte pressen torsdag, før de hvite skal til Liverpool lørdag.

Jürgen Klopp har merket presset denne sesongen, og det tiltar for amerikanske Jesse Marsch.

Leeds United er, før de møter Liverpool på Anfield, under streken på 18.-plass. 

I Premier League er status fire strake tap. På de åtte siste har det blitt null trepoengere.

Likevel er det de som mener at laget har fått dårlig betalt for prestasjonene, og Leeds har noen spennende profiler.

Store skadeproblemer

Dessverre for Leeds, var det dårlig nytt fra Marsch på dagens pressekonferanse.

– Angående skadene... Stuart (Dallas) og Adam (Forshaw) er fortsatt ute. I tillegg er Leo Hjelde ute, etter hans blindtarmoperasjon. Joffy (Joe Gelhardt), Rodri (Rodrigo Moreno), Luis (Sinisterra), Liam (Cooper) og Tyler (Adams) er det usikkerhet rundt. Vi får se hvordan de neste 48 timene går for alle disse spillerne, opplyste Marsch.

Liverpool-forsvaret vil være fornøyde om duoen Sinisterra og Rodrigo er ute. De to har scoret halvparten av Leeds sine 13 ligamål, og colombianeren har vist kvaliteter som får en til å tenke at han kunne ha passet i et Klopp-lag.

2019: Jürgen Klopp og Jesse Marsch hilser på hverandre i forbindelse med Champions League-møtet på Red Bull Arena i Østerrike.

2019: Jürgen Klopp og Jesse Marsch hilser på hverandre i forbindelse med Champions League-møtet på Red Bull Arena i Østerrike.

Bakover ser det utrygt ut for West Yorkshire-gjestene. Liam Coopers lederegenskaper savnes. I tillegg er Tyler Adams’ motoregenskaper på midten ettertrengt.

Skryter av Klopps arbeid

Selv om Liverpool har vært varierende, står fortsatt hjemmefortet sterkt. Marsch, som noen vil huske fra da han var trener i Red Bull Salzburg og RB Leipzig, mener at Jürgen Klopp er nærmest ustoppelig i arbeidet på å gjøre laget bedre.

– Liverpool har vært et av de beste lagene i verden over de siste fire eller fem årene. Vi vet hvilken kvalitet de har, vi forventer deres absolutt beste.