U21 lå under tre ganger, men slo Leeds i målfest

Sikret lørdag sin første seier i preseason.

Etter å ha spilt uavgjort mot Caernarfon Town og tapt mot Wigan Athletic, kom seieren for Barry Lewtas’ sine gutter.

På Kirkby var det tydelig at det skulle blå målrikt. Alt etter 12 minutter sto det 1-1, og til slutt endte møtet med Leeds United med 5-4.

Leeds ledet tre ganger

Den spanske 18-åringen Mateo Fernández sendte gjestene i føringen, og da var festen i gang.

Talismanen Mateusz Musiałowski sto for uligningen, etter forarbeid av Fidel O’Rourke og Oakley Cannonier. Men Leeds og Sean McGurk kontret inn ny ledelse.

Cannonier misbrukte så et straffespark og Musiałowski traff metallet, før angriperen Harvey Blair tvang frem utligning på ballen fra O’Rourke.

Leeds ga seg ikke med det og gikk opp i føringen for tredje gang, igjen var det McGurk og så var det pause, puh.

Hektisk også etter hvilen

I andre omgang fortsatte målkalaset.

Musialowski sørget for at lagene var like langt, like etter sidebyttet.

O’Rourke, som hadde en livlig dag, og Jack Bearne kombinerte fint og det var 4-3 til Barry Lewtas menn.

De hvite var ikke ferdige og også Fernández ble tomålsscorer, etter forarbeid av Keenan Carole.

Det siste ordet skulle likevel bli rødt. Bearne rundet keeper og satte opp Layton Stewart for avgjørelsen.