Spearing fikk sin første kamp siden han returnerte til Liverpool

Liverpools U21-lag har spilt oppkjøringens første treningskamp.

U23-laget har blitt til et U21-lag for Liverpool, og lørdag spilte de sin første kamp i sesongoppkjøringen, melder klubben på sine nettsider. Motstander var walisiske Caernarfon Town, der keeper Jakub Ojrzynski var på utlån forrige sesong. 

Jay Spearing fikk spille sin første kamp for U21-laget etter at han kom tilbake til klubben som en spillende trenerrolle. Han skal være trener på akademiet samtidig som han spiller kamper for U21-laget. 

Jake Cain ga de røde ledelsen etter 17 minutter, men kampen endte 1-1 da Osian Evans utliknet for Caernarfon like før slutt. 

Layton Stewart, Oakley Cannonier og Jack Bearne var blant de andre som spilte for Liverpool. Det samme gjorde Mateusz Musialowski og målvakt Liam Hughes. U21-laget skal blant annet også møte Wigan i løpet av sesongoppkjøringen.