Forbundet har vært i kontakt med Gabriel og Henderson

Usikkert om det engelske fotballforbundet vil ta saken videre.

Det engelske fotballforbundet (FA) varslet søndag at de åpnet en etterforskning etter en hendelse ute på banen i søndagens kamp mellom Arsenal og Liverpool på Emirates Stadium. Bakgrunnen skal være en amper konfrontasjon mellom hjemmelagets midtstopper Gabriel og Liverpool-kaptein Jordan Henderson. 

Daily Mail skriver mandag at forbundets disiplinærkomité nå har snakket med begge spillerne og fått deres versjoner. Avisen skriver følgende om saken: 

«Vi forstår det slik at Gabriel, som er avslappet med tanke på hendelsen, har fortalt at han hørte noe på banen som førte til en opphisset konfrontasjon med Henderson». 

Foreløpig er det ikke kommet flere detaljer i saken, og spekulasjoner om hva som skal ha blitt sagt bør derfor tas med en klype salt. 

Mirror skriver for øvrig at det ikke er sikkert at forbundet kommer til å ta saken videre, og viser blant annet til at Arsenal-manager Mikel Arteta etter kampen sa at det som blir sagt på banen bør forbli på banen.

Gemyttene skal ha vært rolige i spillertunnelen etter kampen, og begge spillerne var også på besøk hos dommer Michael Oliver i dommergarderoben.