– Han var som et spøkelse på midtbanen

Jamie Carragher er ikke nådig i sin kritikk av tre enkeltspillere etter Liverpools tap for Leeds.

Tidligere Liverpool-forsvarer Jamie Carragher beskriver Fabinho som et spøkelse på midtbanen da de røde tapte for Leeds United for første gang på 21 år. 

Brasilianeren har fått mye kritikk for sitt spill denne sesongen, og han ble sammen med Harvey Elliott byttet ut etter en times spill mot Jesse Marsch sitt mannskap.

Carra kritiserte også Andy Robertson for at han ikke løftet beinet da han traff Leeds-keeper Illan Meslier i ansiktet i sluttminuttene av kampen, slik at Leeds-keeperen ble liggende nede mens minuttene tikket av gårde da Liverpool jaktet et utligningsmål.

Har tapt to kamper på rad mot lag under streken

Liverpools tap for Leeds var lagets andre ligatap på rad, og det fjerde for sesongen. Forrige helg var det Nottingham Forest som ble for sterke, og dermed har Liverpool tapt to ligakamper på rad mot lag som lå under nedrykksstreken. 

Leeds-manager Jesse Marsch om Leeds sin første seier på Anfield på 21 år:

– Det var en fantastisk prestasjon av Leeds. De løp rett gjennom Liverpools midtbane som om den ikke var der. Fabinho var som et spøkelse, de gikk forbi han så lett, lød den ramsalte kritikken fra Carragher på Sky Sports.

Robbo og Gomez fikk også saftig kritikk, dog av to vidt forskjellige grunner

Venstreback Andy Robertson fikk også det glatte lag etter at han smalt inn i ansiktet til Leeds-keeper Meslier med den ene foten på overtid. 

– Det er så dumt av Andy Robertson. Han lar foten sin henge igjen, noe som bare skaper problemer for ham selv. Keeperen blir liggende, og klokken tikker avgårde. Han var ikke i nærheten av å nå den ballen. 

– Da lar du ikke foten henge igjen. Han lot den høyre foten henge igjen litt lenger enn han burde. Det er en dum ting å gjøre, for da ville det bli slik. Liverpool trengte å få ballen tilbake så raskt som mulig. Han ville aldri ha nådd den ballen.

Carragher var også overrasket over at Joe Gomez ikke ble byttet ut i pausen.

– Joe Gomez var helt ute av det i første omgang. Han var virkelig ikke god. Han hadde en dårlig førsteomgang mot Napoli for noen uker siden, og da ble Matip satt inn foran andre omgang. Jeg var overrasket over at Konate ikke kom inn foran andre omgang her.