Har søkt om å lage sin egen «Walk of Fame» utenfor Anfield

Liverpool FC vil plassere ut 180 bronseplaketter.

Da Liverpool bygde ut Main Stand, var det mulig å kjøpe sin egen inngraverte minnestein utenfor den nye tribunen, i prosjektet som ble kalt «Anfield Forever». Det var mange nordmenn som slo til og sikret seg en hilsen og en stein de kan besøke på turene sine over.

I februar åpnet klubben for salg av slike steiner også bak Anfield Road End, der prisene varierte fra 65 pund for de billigste (20 x 10cm), til 750 pund for de dyreste (60 x 30 cm). Rundt disse steinene, har Liverpool søkt om å få legge plaketter i bronse, der de skal hedre viktige personligheter i klubben.

Det var Dave Phillips som først meldte om søknaden på Twitter, før thisisanfield.com laget en mer omfattende sak. 

Nesten som «Hollywood Walk of Fame»

I søknaden fra Liverpool FC er det søkt om å plassere ut 180 av disse plakettene. Eksempler i søknaden er plakett av managere som Gerard Houllier og Roy Evans, trenere som Reuben Bennett og Ronnie Moran, speider Geoff Twentyman, og tidligere klubbsekretærer som Peter Robinson og Bryce Morrison.

De vil plasseres både bak Main Stand og nye Anfield Road End, og bli en del av uteområdet bak stadion. Liverpools versjon av «Hollywood Walk of Fame» har fått navnet «Walk of Champions» i søknaden.

På plakettene vil det være et bilde, en beskrivelse, og en QR-kode som kan brukes for å finne ytterligere informasjon. Liverpool ønsker å markere sin historie, og gi folk enda en ekstra grunn til å besøke Anfield utenom kampdag.

Nye Anfield Road End skal stå klar neste sommer. Da vil Anfield ha plass til over 61 000 tilskuere.