Henrykt Harvey har funnet målformen i Europa

Gradvis har unge Harvey Elliott etablert seg på Liverpools midtbane denne sesongen.

– Jeg synes at som lag spilte vi veldig godt, gutta som kom inn, også de unge gutta gjorde det bra, inkludert Stefan (Bajcetic). Det er lett å bli overtent av situasjonen, han kom her, satte sin fot på bakken og viste han er en av oss på seniorlaget, forteller Harvey Elliott til Liverpoolfc.com.

– Det var en allround god prestasjon og vi må bare ta det med inn i helga, sørge for at vi tar momentum og selvtilliten og legger ned en ny prestasjon.

Scoret i andre kamp på rad

Talentet til Elliott har aldri blitt betvilt, men det har blitt etterspurt mer sluttresultat etter gode prestasjoner. For andre Champions League-kamp på rad fikk 19-åringen nettkjenning.

– I de situasjonene må du bare slå til den så hardt du kan, og det er det jeg gjorde. Takk lov for at min høyrefot ikke bare er for å stå på.

– Jeg må bare ta de sjansene som de kommer, uansett hvordan de kommer. I Champions League-fotball får du bare et begrenset antall muligheter.

TRIO: Jordan Henderson satte opp Mo Salah til det første, Darwin Núñez økte, før Salah assisterte Harvey Elliott.

TRIO: Jordan Henderson satte opp Mo Salah til det første, Darwin Núñez økte, før Salah assisterte Harvey Elliott.

11 år eldre Mohamed Salah sendte Harvey gjennom. Egypteren er en spiller Elliott har latt seg inspirere av tidligere.

– Mo, jeg har ikke nok ord til å beskrive han. En utrolig spiller og en utrolig fyr i tillegg. Han er alltid der og hjelper meg og jeg er bare veldig glad på hans vegne over å få et mål og målgivende.