Mirror: Liverpool skal møte AC Milan i Dubai

Tar ikke helt pause under fotball-VM.

I august ble det kjent at Liverpool skal til Dubai i desember, samtidig som fotball-VM begynner å dra seg mot sluttspillet. De røde skal ha en treningsleir i storbyen som bare er en drøy halvtime unna VMs hovedkvarter i Doha i Qatar. 

Nå melder Mirrorat Liverpool har avtalt å spille en treningskamp mot AC Milan i løpet av oppholdet i De forente arabiske emirater. Også Arsenal skal ha avtalt å spille en kamp mot italienerne samme sted. 

Bakgrunnen for at flere klubber vil ha treningsleirer i Dubai er nettopp den geografiske nærheten til VM. Spillere som ryker ut av mesterskapet kan da slutte seg til resten av troppen etter mesterskapets slutt. 

For Liverpools del, som er en av storklubbene som ser ut til å sende få spillere til VM, blir det i hovedsak en anledning til å holde formen ved like i varmere strøk. Mohamed Salah, Joel Matip, Andy Robertson og Luis Diaz er blant dem vi vet ikke skal til Qatar, og størsteparten av troppen vil få få fri fra tellende kamper under mesterskapet. 

Ifølge Mirror kan flere treningskamper bli avtalt i tiden fremover.