Firmino spådde Salah-hattrick: – Jeg kunne føle det

Målmaskinen Roberto Firmino har nå også blitt spåmann.

Roberto Firmino er i kalasform og bøtter inn scoringer, og nå viser det seg at han også er blitt ekspert i å spå hvordan medspillerne skal levere foran motstandernes mål. Da tomålsscoreren satte seg på benken og kunne nyte resten av kampen mot Rangers som tilskuer, anet han nemlig at en annen storscorer skulle levere varene. 

Brasilianeren sier at han kunne kjenne på seg at det skulle bli Mohamed Salah sin kveld. 

– Da han scoret sitt første mål sa jeg til Darwin at jeg var helt sikker på at han kom til å score hattrick. Jeg kunne føle det fra benken, og sannelig klarte han det også. Jeg er veldig glad på hans vegne, sa Firmino i banens beste-intervjuet med UEFA ifølge Liverpool Echo

Målene renner inn

Egypterens tre scoringer gjorde at han nå ligger likt med Firmino på Liverpools intrne toppscorertabell denne sesongen. Liverpools nummer ni og nummer elleve står nå med åtte scoringer hver, og Firmino har virkelig vært en av de som har stått frem når de røde har slitt med å finne formen. 

31-åringen har et målsnitt på mer enn én scoring per kamp og har kun Erling Braut Haaland foran seg på den statistikken blant spillere i Premier League. 

– Jeg er veldig fornøyd. Jeg prøver alltid å score mål, men setter laget først. Jeg er sikker på at vi har mye bra i vente, sa han. 

Til slutt vant de røde 7-1, men før Firminos dobbel snudde kampen så det ut til å bli en vanskelig kveld på jobben for Jürgen Klopps mannskap. 

– Vi var klar over at det kunne bli en vanskelig kamp, men vi klarte å finne veien til mål og er veldig fornøyd med seieren, sa Firmino.

Totalt står han med åtte mål og fire målgivende pasninger på tolv kamper denne sesongen, der åtte av de har vært fra start. Vi håper på mer magi fra Bobby når Manchester City gjester Anfield på søndag.