– Nå er jeg tilbake og føler at jeg har noe å bevise

Curtis Jones fikk mer spilletid enn ventet denne uken.

Onsdag var Curtis Jones endelig tilbake på banen da han fikk en halvtime som innbytter i seieren over West Ham, og lørdag ble det sesongens første kamp fra start da Thiago måtte melde forfall på grunn av en øreinfeksjon. At det skulle bli 90 minutter for 21-åringen hadde nok enda færre forventet, og selv sier han at han begynte å kjenne det mot slutten. 

– Jeg var ute i ti uker, så ja, jeg er sliten. Men det er en del av spillet. En Premier League-kamp er alltid tøff med hardt arbeid hele veien. Nå er jeg frisk og rask og klar igjen, sier han. 

Selve kampen ble ingen suksess verken for Jones eller Liverpool. Scouseren startet sentralt på midtbanen før han ble flyttet ut til venstre da Jordan Henderson kom inn, men klarte ikke forhindre at det ble 1-0-tap. 

– Et lag som Forest vil være der og jage deg uansett hvordan kampen går. De venter på at du skal gjøre en liten feil, så hugger de til og setter i gnag en kontring. Jeg følte hele veien at vi måtte ha minst to mål før vi kunne roet det ned, men denne gangen ble det «en av de dagene», sier han ifølge Liverpool Echo.

Forklarer skaden

Jones har vært skadeplaget så langt i karrieren, og at han skulle være ute så lenge i høst kom som en overraskelse på mange, da signalene fra Jürgen Klopp var at det ikke dreide seg om en alvorlig skade. 

– Det var en stressreaksjon i leggen, og det som skjedde var at det oppstod en hevelse i beinet. Hvis du ikke bryr deg om det kan det oppstå et brudd. Det er første gang jeg har hatt en slik skade, og jeg er vanligvis en som slipper unna strekk- og muskelskader, sier han. 

Forrige sesong var det heller ikke en «normal» skade som gjorde at Jones var ute i lang tid. Da fikk han en finger i øyet på trening og var ute i to måneder. 

– Det har vært noen merkelige skader som har holdt meg ute. Jeg ble stukket i øyet forrige sesong, og denne sesongen var det en stressreaksjon i beinet. Jeg var ute i fire uker, kom tilbake og trente to ganger, før jeg var ute i seks nye uker. Det var vanskelig, men nå er jeg tilbake og føler at jeg har noe å bevise, sier han.

Scouseren sier at han nå vil legge skadeproblemene bak seg og spille seg inn i laget til Jürgen Klopp.