Rangers lekte seg i generalprøven

Liverpools neste motstander fikk det enkelt i helgens seriekamp.

Rangers vinner flesteparten av sine kamper i hjemlig serie, og lørdag tok de knekken på et av de få lagene som lå i nærheten av de to store i skotsk fotball, nemlig Hearts. Steven Gerrards etterfølger Giovanni van Bronckhorst ledet sine gutter til en overlegen 4-0-seier på bortebane. 

Dermed er de nummer to på tabellen, to poeng bak den store rivalen Celtic. 

Kampen ble mer eller mindre avgjort allerede før pause, da spissen Antonio Colak soret to mål for andre kamp på rad før Cameron Devlin ble utvist for hjemmelaget. 

Tidligere røde på besøk

I andre omgang gjorde Rangers blere bytter. Blant annet satte de inn spissen Alfredo Morelos, som la på til 3-0 kvarteret før slutt. Kampens siste scoring ble satt inn av tidligere Liverpool-spiller Ryan Kent på overtid. 

En annen tidligere Liverpool-spiller, Ben Davies, spilte også kampen, men ble byttet ut til pause etter å ha pådratt seg et gult kort. Tirsdag kan han endelig få sin første offisielle kamp på Anfield etter overgangen til Rangers i sommer. 

Mens skottene stort sett vinner i hjemlig serie, har det gått tråere i Champions League, der det først ble tap 4-0 borte mot Ajax, før Napoli kom til Glasgow og vant 3-0. Med andre ord er kun seier godt nok for Liverpool tirsdag.

Rangers stilte med følgende lag lørdag: 

McGregor - Tavernier, Goldson, Davies (Sands fra 46), Barisic - Jack (Davis fra 46), Lundstram, Matondo (Sakala fra 79), Arfield (Tillman fra 63), Kent - Colak (Morelos fra 63)