Rangers-sjefen forventer en helt annen prestasjon fra laget sitt når Ibrox skal bli en heksegryte

Det er selvsagt utsolgt på Ibrox i kveld.

Rangers forbereder seg på sin andre hjemmekamp i Champions League-gruppespillet denne høsten. Sist de var i gruppespillet i denne turneringen var i 2010/11-sesongen, så dette er stort, og før kveldens kamp mot Liverpool skal det mobiliseres.

Da Napoli vant 3-0 på denne banen i midten av september hang Rangers med for fullt frem til James Sands ble utvist og laget straffespark i det 55. minutt. Napoli tok ikke ledelsen før det gjensto 22 minutter, og det var i de fem siste minuttene Giacomo Raspadori og Tanguy Ndombele pyntet på resultatet.

Med nærmere 51 000 tilskuere på Ibrox i kveld forventer Giovanni van Bronckhost en helt annen kamp enn det vi så på Anfield forrige tirsdag.

– Hjemme har vi hatt noen gode prestasjoner. Ikke bare forrige sesong, men også denne sesongen. Forrige kamp vi spilte mot Napoli var veldig bra. Vi var helt med i kampen mot en sterk motstander frem til straffesparkene og de røde kortene. Kampen ga oss selvtillit og tro på at vi kan få noe fra hjemmekampene våre, og nå er det en ny sjanse til å ta poengene, sa den nederlandske manageren på sin pressekonferanse før møtet med Liverpool

– Det starter med taktikken og innstillingen til kampene. Du trenger spillere som er i form, så alt er sammensatt. Måten du starter kampene på og hvordan spillerne presterer. Spesielt i ligaen spiller vi bra, og vi må ta det med oss inn i kampen, sier han videre.

MØTTE PRESSEN: Giovanni van Bronckhorst holdt sin pressekonferanse.

MØTTE PRESSEN: Giovanni van Bronckhorst holdt sin pressekonferanse.

– Ibrox vil løfte laget

Liverpool har fått 2636 billetter i borteseksjonen på Ibrox. Den tredje største stadion i Skottland tar i overkant av 50 800 tilskuere.

– Vi må angripe, men vi må også forsvare oss veldig bra, fordi vi møter et lag som kan begge deler. Det vil bli veldig hektisk, slik det alltid er når vi spiller hjemme. Ibrox-publikummet vil definitivt løfte oss frem til en ny god prestasjon. Vi ønsker å angripe fra start, slik vi alltid har gjort hjemme, og spesielt i kamper der vi har trengt en god prestasjon. Nøkkelen for oss er å starte bra og sørge for at vi kan få satt motstanderen under press, sier den tidligere venstrebacken som tok over managerjobben etter Steven Gerrard.

– Vi har analysert kampen fra forrige uke. Tirsdag trente vi på det taktiske, og nå skal vi gå ut og nyte at vi er i Champions League, men vi trenger også de tre poengene. Vi er her for å prestere på det nivået vi ønsker, og her er en ny sjanse til å gjøre det. Vi trenger poengene, og helst tre, for vi ønsker å ha en sjanse til å bli i Europa når vi har vår siste hjemmekamp mot Ajax.

Rangers - Liverpool spilles kl. 21.00 i kveld, og vises på TV 2 Sport 1 og TV 2 Play.