– Resultatene deres står ikke i stil med prestasjonene

Jürgen Klopp mener Leeds har fått dårlig betalt i form av poeng i sine siste kamper.

Leeds kommer til Anfield i morgen uten å ha vunnet noen av sine åtte siste ligakamper. Seks av disse har endt med tap, og de helhvite fra Yorkshire har bare tatt to poeng av de siste 24 oppnåelige.

Leeds ligger tredje sist på tabellen, med ni poeng på elleve kamper. Det er samme antall poeng som Wolverhampton og Nottingham Forest, som er lagene bak Yorkshire-klubben.

Jürgen Klopp mener imidlertid at disse tallene ikke gir noe riktig bilde av Leeds sine prestasjoner.

– Av ulike grunner har jeg ikke tenkt så mye på den generelle situasjonen i Premier League. Jeg har hatt mer enn nok med å tenke på oss selv i det siste. Jeg kjenner ikke 100 prosent til situasjonen til Leeds, men jeg har sett de spille. Jeg har sett deres tre siste kamper, og jeg må si at resultatene deres ikke står i stil med prestasjonene, sa Liverpool-manageren under sin pressekonferanse fredag.

Fire strake tap

Leeds tapte 3-2 for Fulham på søndag. Før det tapte de 2-0 borte mot Leicester og 1-0 hjemme for Arsenal. De tapte også kampen mot Crystal Palace på Selhurst Park før dette igjen. Da ble sluttresultatet 2-1 til vertene.

– Vi kan se tilbake på deres siste to, eller siste fire, fem eller seks kamper, hvor de ikke fikk gode resultater, og tro at de er i dårlig form. Men så ser du kampene, og oppdager at de faktisk er i god form, selv om resultatene sier noe annet. De har slitt med å få ballen i mål, men utenom det har de skapt store problemer for lagene de har møtt. Alle lagene de har møtt. Så det er dette Leeds jeg forbereder meg på å møte.

– Konkurransen i Premier League er svært sterk for øyeblikket. City stikker ikke av, og det er ikke bare ett eller to lag som kjemper i toppen. Det er tre, fire, fem lag der fremme. Mitt problem er bare at vi ikke er ett av dem. Bortsett fra det så studerer jeg ikke andre klubber annet enn når vi skal møte dem, og det har vi nå gjort med Leeds.

Liverpool - Leeds spilles på Anfield lørdag kveld, med avspark klokken 20.45. Kampen blir vist direkte på V Sport PL og Viaplay.