Stoppertrøbbel for West Ham

David Moyes usikker på om han får noen midtstoppere tilbake før møtet med Liverpool.

West Ham-manager David Moyes sa på tirsdagens pressekonferanse at han fremdeles er bekymret med tanke på skadesituasjonen på midtstopperplass. Det kan se ut til at han må klare seg uten tre viktige midtstoppere når laget gjester Anfield onsdag kveld. 

Kurt Zouma måtte stå over helgens kamp mot Southampton på grunn av sykdom, mens Craig Dawson ikke var med etter at han gikk ut med skade mot Anderlecht i Conference League på torsdag. Angelo Ogbonna er heller ikke helt i toppform etter å ha gjort comeback etter en langtidsskade tidligere i sesongen, og fra før er sommersignerngen Nayef Aguerd ute med skade. 

Med fire midtstoppere ute har Moyes valgt å legge om til en formasjon der han bruker tre midtstoppere, men to av dem som startet i helgen er egentlig backer - Aaron Cresswell og Ben Johnson. Mannen som var i hjertet av forsvaret, Thilo Kehrer, er den eneste som kan betraktes som en midtstopper, selv om han også han erfaring med å spille back. 

– Kurt har trent litt, men vi vet ikke om han blir klar ennå. Craig er vi heller ikke sikre på, så det er ikke mye som har endret seg siden søndag, sa Moyes, som la til at kantspiller Maxwel Cornet ikke blir klar til kamp mot Liverpool. 

West Ham stilte med følgende lag mot Southampton i kampen som endte 1-1: 

Fabianski - Coufal, Johnson, Kehrer, Cresswell, Emerson (Benrahma 59) - Soucek, Rice - Bowen, Scamacca (Antonio 87), Paqueta (Lanzini 87).