Klopp ble utvist– Det er det klareste frisparket jeg noen gang har sett

Liverpool-manageren må trolig se kampen mot West Ham fra tribunen.

Pep Lijnders vil trolig få bruk for mye av det han har skrevet om i boken sin når Liverpool tar imot West Ham på onsdag.

Jürgen Klopp eksploderte mot assistentdommer Gary Beswick og dommer Anthony Taylor da kampen mot Manchester City gikk mot slutten.

Det var en situasjon ute på kanten, der Bernardo Silva tok tak i Mohamed Salah og hang seg i drakten hans med begge armer, og klarte å slite egypteren i bakken. Det skjedde like foran Beswick, men både han og Taylor vinket spillet videre.

Se situasjonen under, med bilder fra Viaplay:

Klopp sin reaksjon endte med rødt kort – og det at han gestikulerte med å tilsynelatende gi Taylor fingeren samtidig – gjør nok at han kan forvente at han får sitte på de myke setene på Main Stand under onsdagens kamp.

– Et soleklart frispark!

Klopp sin utblåsning så i alle fall ut til å få ut det beste av Anfield-publikummet, som løftet lydnivået enda et hakk da spillerne trengte det som mest i de siste fem minuttene pluss ni minutter tillegg.

Etter kampen snakket Klopp om situasjonen.

– Hvordan kan det ikke være et frispark? Hvordan i all verden? Jeg skulle ønske jeg kunne få en forklaring, sa Klopp til Sky Sports.

– Det er det klareste frisparket jeg noen gang har sett, like foran linjedommeren. Dommeren sier «spill videre».


Bernardo Silva, som slapp unna med det, var tydelig opprørt etterpå, og kranglet voldsomt med både Salah og Virgil van Dijk, slik at Taylor igjen måtte inn og megle.

Etter kampen innrømmet Klopp at det røde kanskje var fortjent etter utblåsningen.

– Når alt kommer til alt er det trolig fortjent. Men situasjonen... Du kan ikke unngå å blåse i den situasjonen. Jeg vet ikke hva Mo må gjøre for å få et frispark. Det er så mange situasjoner, sa han.

Klopp er ikke den første manageren som blir utvist denne sesongen. Det ble også Antonio Conte (Tottenham) og Thomas Tuchel (Chelsea). Conte slapp å sone, mens Tuchel fikk én kamp på tribunen.