Til sykehus med mulig alvorlig ankelskade

Sepp van den Berg måtte ut med skade i søndagens Bundesliga-kamp.

Tidlig i andre omgang måtte Sepp van den Berg ut med det som så ut som en alvorlig skade mens Schalke jaktet en utlikning i søndagens hjemmekamp mot Augsburg i Gelsenkirchen. Den utlånte midtstopperen ble byttet ut under ti minutter etter pause i Bundesliga-kampen, som til slutt endte med 3-2-seier til Augsburg. 

Klubben meldte senere på sin Twitter-konto at 20-åringen er sendt til sykehus med mistanke om en alvorlig ankelskade. De sender gode tanker til nederlenderen og håper på det beste. 

Av tv-bildene kan vi se at unggutten tråkket stygt over mens han blokkerte et skuddforsøk fra en Augsburg-spiller. Van den Berg signaliserte umiddelbart til benken at han behøvde hjelp, og ble liggende på gresset i om lag tre minutter før han ble tatt av banen på båre. 

Liverpool-spilleren har vært fast inventar i tyskernes midtforsvar denne sesongen, og har også spilt seg inn på det nederlandske U21-landslaget.