– Vi vet godt at vi er under press

Jürgen Klopp velger å se fremover, men virker bekymret over Liverpools prestasjon mot Brighton.

Etter den kaotiske kampen mot Brighton lørdag, som endte 3-3 på Anfield, sa Jürgen Klopp at selvtilliten i laget ikke er på sitt høyeste, og på den påfølgende pressekonferansen snakket manageren mer om temaet. 

– Vi vet godt at vi er under press. Vi tenker ikke mer og mer på det for hver dag, men det er der. Vi ønsker å gjøre det bedre, ha flere poeng og være et annet sted på tabellen, sa Klopp ifølge liverpoolfc.com.

Han la også til at laget ikke fikk ta med seg noe momentum fra den herlige seieren over Ajax fordi den kom rett før en landslagspause og det gikk to og en halv uke før Liverpool hadde en kamp igjen. 

– Nå handler det om å holde sammen og jobbe sammen. Det er alt jeg kan si. Vi må bli bedre, og da må vi levere jevnere prestasjoner. Jeg kan ikke si akkurat det folk ønsker seg akkurat nå, jeg må forholde meg til realitetene. Prosessen er allerede i gang, og når jeg er ferdig med pressekonferanser og intervjuer skal vi forberede oss på Rangers og forsøke å gjøre det bedre, sa manageren. 

Slet underveis i kampen 

Klopp utdypet også hva som ikke fungerte i lørdagens kamp. 

– Brighton har alltid vært en vanskelig motstander for oss, og i tidligere kamper har de fått oss til å løpe ved å spille i mellomrommet. Det gjør de veldig bra. 

– Samtidig hadde vi gode øyeblikk, og vi klarte å gå opp i 3-2. Men etter det la vi oss verken dypt eller presset høyt. Vi var et sted midt imellom, og da fikk de sine øyeblikk, sa Klopp. 

Et par ting irriterte manageren. 

– Det var utallige situasjoner jeg så i dag hvor de offensive spillerne deres kunne vende opp i mellomrommet. Det var forferdelig å se på, sa han. 

Klopp var klar på at Liverpool ikke fortjente mer enn uavgjort og at han aldri følte seg trygg på at 3-2-ledelsen ville holde helt inn. Men tyskeren har ikke noe annet valg enn å se frem mot kampene som følger. 

Neste uke blir spennende med Rangers på Anfield etterfulgt av serieleder Arsenal på bortebane. 

– Vi så deler av kampen deres mot Tottenham. De er strålende for øyeblikket, så det blir ingen lett oppgave. Men vi skal gjøre alt vi kan, sa Klopp.