Curtis Jones har signert ny kontrakt!

Liverpool FC bekrefter midtbanespillerens nye avtale.

Liverpool FC bekrefter at 21 år gamle Curtis Jones har signert en ny lang kontrakt med klubben.

Avtalen skal strekke seg til sommeren 2027.

Scouseren har vært Liverpool-spiller siden han kom til akademiet som U9-spiller, og debuterte f or førstelaget i januar 2019. Han har 81 kamper, åtte mål og ni målgivende for førstelaget.

Han har vært del av et lag som har vunnet Premier League, FA-cupen og ligacupen de siste sesongene.

Lever drømmen

Midtbanespilleren var allerede på en en lang kontrakt, med varighet til 2025, men har nå fått en bedre avtale på to ekstra år.

– Først og fremst ønsker jeg å takke trenerstaben, for at de alltid har troen på meg, og for å ha gitt meg sjansen. Og jeg er i skyene, jeg er så glad. Det var en veldig enkel avgjørelse å ta, sier spilleren selv til klubbens offisielle nettsider.

– Dette er min barndomsklubb, jeg er en scouser, og jeg har støttet klubben hele livet. Så ja, jeg er så lykkelig, og gleder meg til å se hva fremtiden bringer, sier han videre.

Han sier videre at han allerede lever drømmen med å være der han er.

– Dersom jeg var i en annen klubb, ville målet og drømmen min alltid være å komme hit for å spille. Jeg er her nå, og har vært her siden jeg var seks år gammel, og gått hele veien. Jeg har støttet laget hele livet, og spesielt nå som jeg er med laget og støtteapparatet rundt meg, føler jeg at dette er det perfekte stedet for meg. Jeg gleder meg til fremtiden.