Se fredagens treningsbilderDet virker mindre og mindre sannsynlig at vi får se Naby Keita før tidligst Boxing Day

Liverpool gjorde de siste forberedelsene før møtet med Tottenham.

Da Naby Keita var tilbake på treningsfeltet torsdag 20. og tirsdag 25. oktober, kunne en se for seg at midtbanespilleren ville være frisk og tilgjengelig til noen av kampene i november før VM i Qatar. At kampen mot Derby i ligacupen neste uke kunne være en mulighet. Det virker nå veldig lite sannsynlig.

Siden 25. oktober har han ikke blitt fotografert på trening, eller vært på noen av fellesøktene med laget der det har vært kameraer tilstede. Jürgen Klopp fikk spørsmål om midtbanespilleren for en uke siden, før kampen mot Leeds.

– Naby har fortsatt en lenger rehabiliteringsperiode. Det vil bli knapt. Jeg tror Naby vil ha en full pre-season med oss i desember, og at det kan bli perfekt for ham, sa manageren den gang.

Det har ikke blitt rapportert om noe tilbakeslag, selv om 27-åringen har vært inn og ut. Han har ikke spilt denne sesongen, og kontrakten hans går ut etter sesongen. Trolig får vi ikke se Keita før tidligst Boxing Day, når Liverpool skal møte Aston Villa på bortebane. Det er den første ligakampen etter VM. 

Se treningsbildene i toppen av saken.

De som deltok på fredagens trening, var disse spillerne ifølge Jack Lusby i thisisanfield.com:

Målvakter: Alisson, Kelleher, Davies, Pitaluga, Mrozek
Forsvar: van Dijk, Konate, Gomez, Phillips, Alexander-Arnold, Robertson, Tsimikas, Ramsay
Midtbane: Thiago, Fabinho, Henderson, Elliott, Jones, Oxlade-Chamberlain, Bajcetic
Angrep: Salah, Nunez, Firmino, Carvalho, Clark

Tottenham - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.