Dette sier Liverpool-historiens beste på straffespark

Straffesparkkonkurranse og Kelleher er suksess, og nå vil burvokteren gå langt i cupen.

– I de siste fem minuttene av kampen så det i grunn ut som det ville gå til straffer. Vi skapte egentlig ikke så mange sjanser så jeg tenkte det ville være en mulighet. Så da, når det gikk dit, jeg prøvde bare å fokusere på å hjelpe gutta, forsøke å redde et par, var Caoimhín Kellehers ord til Liverpoolfc.com.

Mildt sagt går det an å si at målvakten lyktes her.

– Vi hadde video med John (Achterberg), Jack (Robinson) og Taffa (Claudio Taffarel), de går gjennom klippene av straffene med meg, men som du vet på denne dagen kan de endre tankesett og gjøre hva som helst.

Viktig turnering og seier

Ligacupen er ikke høyest på supporternes ønskeliste, men for Kelleher er det en spesiell turnering.

– Som jeg alltid har sagt, jeg tenker denne cupen har gitt meg mange muligheter så hver gang jeg spiller, jeg ønsker alltid å komme videre til neste runde for å gi meg selv enda en mulighet til å spille. Spesielt for de unge gutta også. 

– Desto flere ganger vi kan vinne i denne turneringen jo lengre vi kan gå og mer spilletid for de yngre spillerne.

Onsdag kveld forsvant lag som Arsenal, Tottenham, West Ham, Leeds og Chelsea ut. Liverpool har heller ikke vært bortskjemt denne sesongen, men nå er det tre positive opplevelser på rad.

BLITT LITT AV EN STRAFFE-EKSPERT: Ingen Liverpool-keeper i historien kan vise til en slik statistikk som 23-årige Caoimhín Kelleher.

BLITT LITT AV EN STRAFFE-EKSPERT: Ingen Liverpool-keeper i historien kan vise til en slik statistikk som 23-årige Caoimhín Kelleher.

– Jeg synes det er viktig vi kan sette sammen et par seire nå for å få selvtilliten opp. Jeg tror stabilitet er det viktigste for oss. Vi har hatt et par triumfer på rad, så forhåpentligvis kan vi bruke disse til å bygge videre og få en ny seier på lørdag før pausen.

Jobber hardt bak Alisson

23-åringen gjør seg sjelden bort når han får sjansen. Samtidig er det liten tvil om at syv år eldre Alisson Becker har vært en av lagets fremste spillere i år.

– Jeg tilnærmer meg hver dag som jeg skal spille. Jeg må være klar for å spille, hva som helst kan skje når som helst. Jeg har trent med målvaktsgruppa daglig, det er en veldig god gruppe å jobbe med så jeg nyter hver dag og prøver å jobbe hardt.

– Samtidig er det også vanskelig å ikke få kamper, men som jeg sa desto mer vi presterer i cup-konkurranser som denne jo mer spilletid kan jeg forhåpentligvis få.