LFC Women var minutter unna tre svært viktige poeng

Matt Beards lag står fortsatt kun med den ene seieren i FA Women’s Super League denne sesongen.

Reading - LFC Women 3-3

Dette var en kamp som egentlig skulle blitt spilt i september, men som ble utsatt på grunn av dronning Elizabeths bortgang. Torsdag kveld ble kampen borte mot Reading omsider spilt. Reading er tabellnabo på nedre del av FA Women’s Super League.

De røde vant sin første kamp i comebacket i divisjonen etter opprykket, mot en av de store favorittene til å vinne ligagullet, Chelsea. Siden den seieren har Chelsea vunnet samtlige kamper og klatret til førsteplass på tabellen, mens Matt Beards lag har til gode å vinne. De hadde én uavgjort og fem tap før i kveld.

Amerikanske Katie Stengel ga Liverpool ledelsen like etter kvarteret var spilt. Fire minutter på overtid utlignet Tia Primmer for vertene. Natasha Dowie ga Reading ledelsen like etter timen, før Stengel scoret sitt andre for dagen seks minutter senere.

Røk på slutten

Rhiannon Roberts satte så inn 3-2 for Liverpool, som så ut til å gå mot tre svært viktige poeng. Reading lå nemlig bare poenget bak de røde før denne kampen, og med seier ville LFC fått en luke på fire poeng. Slik skulle det ikke gå, da danske Sanne Troelsgaard Nielsen utlignet det 89. minutt.

De røde har nå spilt 3-3 i to kamper på rad, mot lagene rundt seg på tabellen. Nå blir det en liten pause. Liverpools neste kamp er hjemme på Prenton Park mot West Ham søndag 4. desember.

Liverpools startoppstilling: Cumings, Koivisto, Fahey, Matthews, Hinds, Holland, Wardlaw, Furness, Lawley, van de Sanden, Stengel