Premier League-lagene roterte massivt i ligacupen, og ingen mer enn Klopp

Liverpool lyktes med å både rullere og avansere, men Manchester City vil stille sterkt i neste runde.

Carabao Cup har et rykte på seg for å være ungdommens turnering, og med uvanlig tett kampprogram og skader var det full rotasjon i midtuka.

West Ham og Everton gjorde som Liverpool. De byttet inn 11 nye spillere siste ligakamp, men der de røde avanserte måtte David Moyes og Frank Lampard se sine lag ryke ut av turneringen.

Nærmest fulgte Jesse Marsch og Leeds med 10.

Arsenal, Bournemouth, Nottingham Forest og lørdagens motstander Southampton gjorde alle ni endringer. De som beholdt plassen for «The Saints» var Mohammed Salisu og James Ward-Prowse.

Brighton og Newcastle gjorde åtte.

Aston Villa, Chelsea, Leicester, Manchester United og Manchester City syv. 

Brentford, Crystal Palace og Wolverhampton seks.

Antonio Conte derimot, som har snakket om hvordan flere av spillerne er slitne, gjorde kun fire endringer fra tapet mot Liverpool.

Tøtt motstand for Liverpool

10 Premier League-lag kom seg gjennom til fjerde runde, hvor vi får: 

FORBEREDT PÅ Å MØTE LIVERPOOL I DESEMBER: Pep Guardiola vil bruke ligacup-kampen mot de røde til å få i gang flere av stjernene etter VM.

FORBEREDT PÅ Å MØTE LIVERPOOL I DESEMBER: Pep Guardiola vil bruke ligacup-kampen mot de røde til å få i gang flere av stjernene etter VM.

Manchester City - Liverpool

Wolverhampton - Gillingham

Southampton - Lincoln City

Blackburn Rovers - Nottingham Forest

Newcastle United - Bournemouth

Manchester United - Burnley

MK Dons - LeicesterCity

Charlton Athletic - Brighton

Siden disse kampene spilles like etter VM-finalen, er det grunn til å forvente sterkere lag. Spesielt spillere som ikke er med i VM eller rykter ut tidlig.

– Det vil være bra for Sergio (Gómez), Riyad (Mahrez), Erling (Braut Haaland) før vi drar til Leeds for den første Premier League-kampen etter VM å ha rytmen inne, uttalte Pep Guardiola.