Skal du kjøpe billetter på medlemssalget til andre halvdel av sesongen må du registrere deg nå

Medlemmer har frem til mandag morgen på seg for å registrere seg til medlemssalget.

Dersom du har planer om å kjøpe billetter på medlemssalget for Premier League-kampene i for andre halvdel av sesongen, må du registrere deg. Dette gjelder det offisielle medlemssalget direkte fra klubben, og ikke reiser via Ving eller andre aktører.

Registreringen er nå åpen for offisielle medlemmer, og registreringen gjør du her.

Medlemssalget for kampene fra 1. januar og ut sesongen er ikke før i uke 47 (uken som starter 21. november) – men alle som er interessert må være registrert før mandag 7. november kl. 08.30 norsk tid, skriver Liverpoolfc.com.

Det er kun medlemmer med minst 13 hjemmekamper registrert i enten 2018/19 eller 2019/20-sesongene som vil være garantert en billett, men de andre som registrerer seg vil være med i en trekning, og får mail fra LFC onsdag 16. november dersom de lykkes og får mulighet til å kjøpe billetter til noen av ligakampene i andre halvdel av sesongen.