2022 ble et godt år for Liverpools damelag, og hovedtreneren gleder seg til 2023

Matt Beard har oppsummert noen tanker i sin siste spalte for året.

«Vi spiller i nå før 15. janaur, men med tanke på vår første del av sesongen har jeg vært fornøyd med hvor godt vi har gjort det. Jeg vil trolig si ut av alle kampene, utenom de mot Arsenal og Everton, jeg mener alle de andre kampene har vært jevne», oppsummerer Matt Beard i sin spalte på Liverpoolfc.com.

«Jeg tenker vår tro har vokst mens vi har fortsatt og jeg er spent for 2023. Som jeg alltid har holdt fast ved, denne ligaen er tøff og standarden blir bedre hver sesong.

En forlenget vinterpause

Siste ligakamp 7. desember endte med 0-2 mot Manchester City Women. Leicester-kampen den 11. desember ble utsatt på grunn av værforholdene. I 2023 venter flere TV-kamper på de røde.

KJØLIG I ENGLAND I DESEMBER: Taylor Hinds forsøker varme opp på Solar Campus i Wallasey.

KJØLIG I ENGLAND I DESEMBER: Taylor Hinds forsøker varme opp på Solar Campus i Wallasey.

«Etter jul gjenopptar vi vår WSL-sesong når to bortekamper venter mot Manchester United og Chelsea, og som jeg har sagt før, det er ingen enkle kamper i denne divisjonen.

2022 var et bra år

44-åringen ser også tilbake på 2022, som ble et godt år for Liverpool FC Women med retur til Barclays Women’s Super League. Dette ble markert sammen med herrene i byen.

«Paraden i byen som vi hadde privilegiet å delt på med herrelaget fullførte en vidunderlig sesong for oss. I min livstid vil jeg noen gang oppleve noe som det igjen? Trolig ikke, spesielt da vi kom inn i bykjernen – det var bare ikke til å tro.»

Kondolanse til Flaherty

Det går mot jul og hovedtreneren bruker plass til å takke ansatte og supportere, med de beste ønsker for høytiden. Han nevner også dødsfallet til Gilly Flahertys far. Nøkkelspilleren startet å spille fotball som ung jente sammen med faren sin.

«På vegne av hele troppen vil vi sende vår kjærlighet og de beste ønsker til Gilly Flaherty etter den triste bortgangen til hennes far. Våre tanker og bønner er med Gilly og hennes familie.»