Diaz, Matip og Keita er tilbake. Jota ute til februar

Det har kommet en skadeoppdatering dagen før Liverpool begynner sin treningsleir i Dubai.

Mandag begynner Liverpools treningsleir i Dubai, der det venter to treningskamper før alvoret begynner igjen mot Manchester City i ligacupen 22. desember.

I den forbindelse har det kommet en skadeoppdatering fra James Pearce i The Athletic, og det er stort sett gode nyheter. 

Luis Diaz er klar til å trene for fullt med laget igjen etter å ha vært ute med en kneskade siden starten av oktober. Naby Keita er også endelig helt skadefri. Han har hatt en hamstringskade helt siden Community Shield-finalen i slutten av juli. Joel Matip, som på sin side har slitt med en leggskade, er også klar til å trene for fullt igjen.

Dermed nærmer Jürgen Klopp seg en fulltallig tropp, men det vil gå noen måneder før det skjer. Pearce skriver a dagens bursdagsbarn Diogo Jota ikke er ventet tilbake før februar, mens det ikke har kommet noen nye opplysninger når det gjelder Arthur. Jota er i Dubai for å gjøre unna deler av opptreningen der.

Liverpool begynner treningsleiren uten spillerne som er eller har vært opptatt i VM. Seks spillere er der fremdeles, mens Darwin Nunez har fått en uke fri etter at Uruguay røk ut på fredag.