Milner kan gå glipp av Tottenham-kampen

Liverpool kan bli nødt til å klare seg uten visekapteinen.

James Milner pådro seg en smell i hodet i første omgang i tirsdagens kamp mot Napoli på Anfield. Veteranen spilte videre og leverte en god kamp på Liverpools midtbane, men holdt ikke i mer enn 50 sekunder av andre omgang før han måtte ta telling igjen. 

36-åringen forlot banen med en stor kul i hodet, og spørsmålet nå er om han blir klar til søndagens kamp mot Tottenham. Jürgen Klopp sa etter kampen at Milner virket å være i ok form, men at ytterligere undersøkelser måtte gjøres. 

Dersom det har blitt påvist at Milner pådro seg en hjernerystelse, sier protokollen i Premier League at han ikke har lov å spille igjen de neste seks dagene. I så fall ryker søndagens kamp. Dersom det bare var en smell, kan han bli klar igjen. 

Hendo bør være klar

Jordan Henderson stod over mandagens trening og tirsdagens kamp på grunn av et mindre problem. Det er ikke kjent hva det er kapteinen slet med. Før kampen ble det rapportert at han kunne vært i troppen, men at Klopp og det medisinske apparatet ikke ville ta noen unødvendig risiko. Dermed er det ventet at han er tilbake til søndagens kamp. 

Luis Diaz, Diogo Jota og Arthur er langtidsskadet og kommer ikke til å spille igjen før etter VM i Qatar, mens det begynner å se mer og mer ut som at Joel Matip også må belage seg på å vente en god stund før han kan spille sin neste kamp i rødt. 

De siste ukene har vi sett Naby Keita tilbake i trening, og kanskje kan midtbanespilleren få noen minutter i de tre kampene som gjenstår før VM-pausen. Alex Oxlade-Chamberlain er også aktuell for spill igjen. Han var ikke i tirsdagens tropp fordi han ikke var registrert for spill i Champions League. 

Fredag formiddag er det pressekonferanse, og da vil Klopp komme med siste nytt før søndagens kamp.