Tenker ikke på kontraktssituasjonen

James Milner fikk spørsmål om fremtiden på mandagens pressekonferanse.

James Milner var spilleren som ble valgt til å bli med Jürgen Klopp på pressekonferansen før den siste kampen i gruppespillet i Champions League, og veteranen fikk blant annet spørsmål om fremtiden. 

Midtbanespilleren, som er vel så mye back som midtbane denne sesongen, fyller 37 år i januar og har en kontrakt med Liverpool som går ut et halvt år senere. 

I vår kom nyheten om en ettårsforlengelse bare noen uker før den forrige avtalen gikk ut, og det kan se ut til å bli en stund til vi får vite noe mer om hva som skal skje videre også denne gangen. 

Tenker bare på neste kamp

– Nei, svarte Milner på spørsmål om han har planene klar for hva som skal skje fra og med 1. juli neste år. 

– Som sagt er det eneste jeg tenker på nå at vi må finne et nivå vi ønsker å levere stabilt på, og jeg gjør så godt jeg kan for å bidra til at vi kommer oss dit, sa Milner. 

Mannen som har spilt 599 kamper i Premier League, og kun har tre spillere foran seg på listen, sier at han setter laget først. 

– Uansett hva manageren ber meg om å gjøre, uansett hvor på banen det er eller hvilken rolle det er, så er jeg klar. Så får vi bare håpe at jeg holder meg frisk, sier han.

Milner, som har vært Liverpool-spiller i sju og et halvt år, er ikke den eneste som er på utgående kontrakt denne sesongen. Det samme er Naby Keita, Roberto Firmino, Alex Oxlade-Chamberlain og Adrian.