Matip fremdeles ute, men Konaté er aktuell og Ramsay kan få sin debut

Jürgen Klopp hinter til at vi kan få se Ibrahima Konaté fra start mot Napoli.

Ibrahima Konaté har knapt vært i aksjon denne sesongen på grunn av skade. Franskmannen har bare spilt 100 minutter til sammen, og har kun startet én kamp - 7-1-seieren over Rangers på Ibrox for tre uker siden. 

Tirsdag er han aktuell til å starte igjen når Napoli gjester Anfield etter å ha vært i begge kamptroppene forrige uke. Det bekreftet Jürgen Klopp på sin pressekonferanse mandag. 

– Nå har han trent for fullt i åtte-ni dager, og han er et alternativ i morgen, sa Klopp. 

Manageren bekreftet for øvrig at Joel Matip fremdeles er ute. 

Ramsay kan få debuten

En annen som har slitt med skader er sommersigneringen Calvin Ramsay. Høyrebacken har de siste ukene endelig vært klar for litt spill igjen, og i helgen scoret han for U21-laget. 

Skotten kan få sin førstelagsdebut for Liverpool tirsdag kveld, men om det blir fra start er nok heller usikkert. 

– Det gir ikke helt mening å kaste Calvin inn i debuten fra start dersom vi skal gjøre en del endringer på laget. Å komme inn som innbytter kan være mer aktuelt, sier Klopp til liverpoolfc.com

Han hinter til at det kan bli gjort endringer med tanke på at det bare er tre dager siden Leeds-kampen. 

– Men akkurat nå har jeg ikke mer informasjon om de som spilte mot Leeds. Det er bare halvannet døgn siden kampen. Vanligvis møter man ikke pressen så fort etter en kamp, så vi må vente litt og se. Så snart vi vet hvem som er klare skal vi sørge for at de er klare til en skikkelig fight, sier Klopp.

Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita er ikke registrert i Champions League-troppen og kan dermed ikke spille mot Napoli. Arthur, Luis Diaz og Diogo Jota er langtidsskadet.