Darwin og Konate er med til Amsterdam

Liverpool har reist til Amsterdam. Vi vet fortsatt ikke om Thiago er med.

Liverpool FC og Getty Images har lagt ut nye bilder fra tirsdag kveld, før Liverpool satte seg på flyet til Amsterdam.

Der kunne vi se at både Darwin Nunez og Ibrahima Konaté var med. Konaté har vært ute siden kampen mot Rangers sist det var Champions League – i det som var hans første start for sesongen. Darwin Nunez ble matchvinner mot West Ham forrige onsdag, men hadde en kjenning i hamstringen og ble byttet ut før timen var spilt. Han mistet kampen mot Nottingham Forest.

En annen som mistet Forest-kampen, var Thiago Alcantara. Han våknet på lørdag med en øreinfeksjon, og var ikke tilstede på tirsdagens åpne trening. Vi kan heller ikke se ham på bildene fra flyplassen, men det trenger ikke å bety at han ikke er der. Ian Doyle i Liverpool Echo rapporterte tidligere i dag at han fortsatt var uvel etter infeksjonen, så det spørs om vi kommer til å se ham mot Ajax.

Kl. 20.00 skal Jürgen Klopp og en spiller møte pressen. Vi kommer til å dekke pressekonferansen her på liverpool.no.

Ajax - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.