– La oss gjøre noe med stemningen!

«Spion Kop 1906» mobiliserer.

Fra supportere som var tilstede på Anfield på lørdag har en hørt at det ikke bare var laget som var under pari mot Brighton. Det var heller lite lyd og stemning fra supporterne. Nå er ikke det helt uvanlig i en lørdagskamp som starter kl. 15.00 i Premier League – men supportergruppen «Spion Kop 1906» er i alle fall klare til å mobilisere.

Det er denne gruppen som står bak mange av The Kops flagg og bannere, og sørger for at tribunen ser så spektakulær ut på de store kveldene.

«Mye har blitt sagt om atmosfæren så langt denne sesongen», skriver gruppen i en melding på sosiale media.

«La oss gjøre noe med det, og få det tilbake på sitt beste. Ta med bannerne, kom og hjelp oss med flaggene, ta med dine gamle skjerf. La oss stå bak guttene og gjøre det vi kan best», skriver de videre.

«Det er en start på en ny stor uke. La oss komme inn i dag, gjøre det til et hav av rødt, og stå bak guttene i hele kampen. Vi skal pynte som vi er kjent for, så la oss få ut flaggene, bannerne og skjerfene i store mengder», skriver de videre.

Mange tilreisende

En som nevnte stemningen på Anfield, var Rangers-manager Giovanni van Bronckhorst på mandagens pressekonferanse.

– Det er en veldig vanskelig bane å komme til. Vi har forberedt oss teknisk for Liverpool-laget vi møter, men du har også atmosfæren, sa han.

Klopp brukte også kampprogrammet før kveldens kamp til å oppfordre supporterne om å stå sammen og lyge lyd.

«Sannheten er at dette er et øyeblikk hvor vi trenger dem. Vi trenger dem alltid, så klart, men akkurat nå som vi ser etter å kjempe oss ut av en periode som tester oss trenger vi dem mer enn noen gang. De vet allerede dette, selvsagt, så forhåpentligvis kan vi hjelpe dem og de kan hjelpe oss», skriver han.

«Dette er de anledningene som bør nytes. Vi bør aldri glemme hvor tøft det er å komme til dette stadiet, så når en kamp som dette kommer bør vi gjøre alt vi kan for å gjøre det meste ut av det».

Det rapporteres at det er enorme mengder Rangers-supportere i Liverpool, og at over 20 000 har tatt turen. Det vil være i underkant av 3000 i borteseksjonen.

Liverpool - Rangers har avspark kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.