Flere supportergrupper knytter seg til Spirit of Shankly før møtet med klubbledelsen

Tirsdag skal Spirit of Shankly møte Liverpools daglige leder.

4. mai 2021 kl 12.36Arild Skjæveland

Etter superligafiaskoen for to uker siden, skal Spirit of Shankly (SOS) og klubbledelsen i Liverpool FC tirsdag møtes for å diskutere veien videre.

Billy Hogan er Fenway Sports Group sin mann, og Liverpools daglige leder. Etter at «The Super League»-planene gikk i vasken skrev han et åpent brev til supporterunionen SOS, og tok initiativ til et møte.

Hos flere av de andre klubbene som var involvert i superligaen har det vært store protester. Det har det så langt ikke vært i Liverpool, der SOS spurte medlemmene om hvilken vei en nå skulle gå. Det vil komme et krav om en supporter i styret i Liverpool FC, slik at en kan unngå slike blemmer som «Project Big Picture» og «The Super League» i fremtiden.

Representerer flere grupper

Spirit of Shankly har lagt ut en melding før tirsdagens møte. Der skriver de at supporterklubbene og gruppene Spion Kop 1906, Kop Outs, Liverpool Disabled Supporters Association og Merseyside Branch of the Official Liverpool FC Supporters Club nå er tilknyttet Spirit of Shankly. 

SOS gleder seg over at de har støtten fra disse gruppene, og vil representere deres synspunkter i kommende møter med klubben.

Spion Kop 1906 er som kjent gruppen som sørger for at Anfield dekkes av bannere og The Kop er og ser ut som landets flotteste tribune.