Liverpools daglige leder vil ha dialog med Spirit of Shankly

Billy Hogan strekker ut en hånd.

27. apr 2021 kl 22.38Arild Skjæveland

Etter The Super League-fiaskoen har supporterunionen Spirit of Shankly (SOS) nådd ut til sine medlemmer, og gjennomført en spørreundersøkelse om veien videre.

Der kom det klart frem at medlemmene ønsker en dialog med eierne i Fenway Sports Group (FSG), og at det bør komme et krav om å ha en supporter som representant i styret.

Ikke bare en supporter for syns skyld, men én med reell makt, som kan forhindre at slike prosjekter som superligaen og «The Big Picture» kan vokse frem uten at noen som har fingeren på pulsen og vet hvilken mottakelse det vil få.

Hogan har svart

SOS presenterte resultatene fra medlemsundersøkelsen sin på mandag. Allerede tirsdag kveld kom svaret fra Liverpools daglige leder Billy Hogan.

«På vegne av Liverpool Football Club, vil jeg benytte anledningen til å erkjenne pressemeldingen fra Spirit of Shankly (26. april 2021), og den posisjonene dere har tatt på vegne av medlemmene etter å ha forhørt dere med dem», skriver Hogan i brevet SOS har offentliggjort på sosiale media

Han skriver videre at han ønsket å ta kontakt med supporterunionen så raskt som mulig for å gjenopprette et godt forhold, og for å understreke hvor seriøst klubben tar situasjonen. Hogan skriver at han ser behovet for en positiv endring, og ser på det som positivt at SOS ønsker dialog.

Det settes opp et møte så snart det skulle passe for partene.

Her kan du melde deg inn i Spirit of Shankly og støtte deres arbeid for klubben. Det koster 10 pund (115 kroner) i året.